Việt Nam English

Pham Thi Ngoc Anh - GN0011B - Ocean Thái Bình

21/08/2013 - 1999 lượt xem


Hi! I am Phạm Thi Ngoc Anh, 25, the five years student of Thai Binh Medical University. I love English Club inOcean Thai Binh and participated in it second times. I think English Club is great English environment for everyone who love English .Personally, I like it so much and now are some my own thoughts when I went to club.

Firstly, I am surprised at English atmosphere there . I can improve my English skill. Especially, I am extremely interested in method the club gave us. We can learn vocabularies by funny, pleasant crosswords, which make them enjoyable and catchy. We also can have presentation and discuss topics that we are concern about in life. It is a wonderful place to practise English.

Secondly, at English Club  I not only can learn English but also complete soft skill such as team management, lead, communication, presenting,......through useful, real games. We have offline activities such as: going out for shopping, eating ice-cream, visiting the museum, … and ofcourse we use English in talking and find it very interesting.

Lastly, I have an opportunity of meeting and getting acquainted with a lots new friends who are humorous ,young, energetic, friendly and social..... and the most important thing here is that: they all love speaking English. And I have memorable moment with new friends although we are meet each other in short time. I actually like English Club  . I was wondering why you don't take part in English Club now?

Thank you so much Ocean Thai Binh!!!

Learner

Pham Thi Ngoc Anh

Courses: GN10A1, GN0011B

FREE TRIAL REGISTRATION

Phan Thùy Linh - ST0012C1 - Ocean Buôn Mê Thuột

Chào các bạn! Mình là một học viên của trung tâm Ocean và cũng đã gắn bó với Ocean khá là lâu rồi vì thế mình muốn chia sẻ cho các bạn những kinh nghiệm mà mình có được sau quá trình học tập cùng với thầy cô và các bạn ở đây.

Xem chi tiết

Nguyễn Lê Trà Giang - GN0022A - Ocean Buôn Mê Thuột

Ocean là nơi giúp em thực hiện những giấc mơ, lý tưởng cho việc hội nhập Quốc Tế, là bước đầu tiên xây dựng nền tảng vững chắc để em có thể giao lưu, hội nhập với thế giới hiện đại. Ocean phù hợp cho mọi lứa tuổi, những người đam mê ngoại ngữ hay có mong muốn tìm được một công việc tốt trong tương lai.

Xem chi tiết

Phạm Như Viết – GS0021A - Ocean Thái Bình

Em là một học sinh ở nông thôn, vì vậy, việc tiếp xúc và học Tiếng Anh không có điều kiện như các bạn thành phố. Hơn nữa, suốt 12 năm học mục tiêu chỉ là thi đại học, vì vậy việc học tiếng anh lại bị coi thường, xem nhẹ và xao lãng.

Xem chi tiết