IS LEARNING THE ENGLISH LANGUAGE ESSENTIAL? WHAT DO YOU THINK?

24/01/2015 - 587 lượt xem

(Teacher Jing and teacher J.P)

IS LEARNING THE ENGLISH LANGUAGE ESSENTIAL? WHAT DO YOU THINK?

Yes, because I have a plan of studying in a different country and learning English will help me achieve my goal. – Nguyen Cong Son

Yes, because it is a Universal langauge and almost every people in the world use it. – Nguyen Nhu Luc (Doraemon)

Yes, because you can talk to many people in other countries. – Nguyen Khoi Nguyen (Broad)

Yes, because it will open more opportunities for me to study abroad and improve my knowledge. – Dao Tuan Nghia (Nice)

Yes, because English is the Main Language in the world. English language helps us communicate with people overseas.  - Tran Lam Tung (Lee)

Yes, because it is our ticket to a brighter future. It will boost your confidence and your knowledge. – Vu Nguyen Ha (Justin)

Yes, because it provides a brighter future for us. We use the English language to communicate with almost all people around the globe. - Trịnh Đức Duy (Tom)

Trích Tạp chí Torch - Ocean Thái Nguyên

Tâm sự giáo viên ArmEda _ Ocean Edu Thanh Hóa

“Good teachers know how to bring out the best in students”

Tâm sự học viên Đỗ Văn Tuấn Phong lớp LG0025A1_BMT

Khi học ở Ocean con thích nhất là được cùng các thầy cô tham gia các chương trình học ngoại khóa thật vui và thú vị

Vũ Nguyên Hải - Ocean Thái Nguyên

My name is Hải. Full name is Vũ Nguyên Hải. Or you can call me Justin.

Học viên Trần Doanh - Tiếng Anh Giao Tiếp Tổng Quát - Lớp Elementary

Được tiếp xúc và rèn luyện tiếng Anh từ năm học cấp 3 đến lúc đi làm, tuy nhiên trong khoảng thời gian đó tôi chỉ học tốt ở kỹ năng đọc và ngữ pháp